Logo/huisstijl Kerstverhalenroute Baarn

KLANT: RAAD VAN KERKEN BAARN
OPDRACHT: LOGO/HUISSTIJL

Het logo wordt gevormd door een lijn van stippen. Het verbeeldt de route die je als deelnemer loopt en beleeft. Het logo is zo ontwikkeld dat je het kunt aanpassen en kunt gebruiken op andere locaties.

Wat is Kerstverhalenroute Baarn?
Tijdens de Kerstverhalenroute luister je bij de vijf kerken naar een stukje verhaal van Angelo. Het is een jongen met zwart krullend haar. Je kan hem overal tegenkomen. Een kind als vele anderen. Nieuwsgierig en avontuurlijk. Totdat hij het gevoel heeft dat het leven niet zo licht meer is. En net als hij dát denkt, overkomt hem iets bijzonders. Iets geheimzinnigs!

Wat dat is? En wat Angelo met zijn ontdekking doet? Dat kun je zelf meemaken tijdens de Kerstverhalenroute. Samen met je gezin, vrienden, opa en oma.

Miniboekje
Het slot van het avontuur van Angelo wordt tijdens kerst in de vijf kerken verteld. Het hele avontuur van Angelo is ook te lezen in het miniboekje ‘Angelo zoekt het licht’ – geschreven door Gerard van Midden. Na afloop krijg je het miniboekje mee naar huis.

De Kerstverhalenroute Baarn is vanuit de Raad van Kerken Baarn georganiseerd door vijf kerken, naar een idee van Corine Blauwendraat en Tine Veldhuizen. Langs de Kerstverhalenroute Baarn ontdek je verschillende kerststallen, onderdeel van de Kerststallenroute Baarn. Ook is er bij elke kerk van de route een kerststal te zien.

Logo/huisstijl Eemland1