Ontwerpersduo Johan & Liesbeth

Benieuwd naar dit creatief en betrouwbaar ontwerpers- en ondernemersduo?

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Johan Bosgra en Liesbeth van Nieuwkasteel van Studio Bosgra: twee enthousiaste ontwerpers (inderdaad, een setje) met een Kunstacademie-opleiding die helemaal gek zijn van hun vak. Je bent dus verzekerd van een dubbele dosis vakkennis en originaliteit, want wij werken nauw samen, versterken elkaar en komen zo tot de beste creaties. Wat vinden wij van elkaar?

Johan en Liesbeth houden van

• creeëren & inspireren
• samenwerken & kennisdelen
• verbeeldingskracht & verwondering
• licht, ruimte & uitzicht
• samenspel & contrast
• liefde voor natuur en leven
• aandacht & bloei

Brede interesse, technische kennis en ervaring resulteren in verrassende ontwerpen

Liesbeth over Johan
‘Johan heeft ruim 25 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Hij is breed geïnteresseerd en volgt de technische ontwikkelingen van ons vak op de voet. Johan is een betrouwbare gesprekspartner en deelt graag zijn kennis. Zijn creativiteit en verwondering combineert hij met passie voor techniek. Dit levert vaak originele ontwerpen op. Johan houdt van fotograferen en na het werk staat hij het liefst op de skeelers in de Eempolder, in Friesland of langs het IJsselmeer.’

johan@studiobosgra.nl

Typografisch verschil maken tussen ‘doorsnee’ en ‘bijzondere’ ontwerpen

Johan over Liesbeth
‘Liesbeth geniet van de uitdaging om klanten blij te maken. Zij weet hen dan ook steeds te verrassen met haar ontwerpen waar kleur, frisheid en diversiteit van afspatten. Liesbeth heeft haar sporen in het vak ruimschoots verdiend. Ze is nieuwsgierig, kan goed luisteren en heeft een scherp oog voor detail en een voorliefde voor bijzondere typografie. Haar inspiratie haalt zij uit de eigenheid van mensen, symbolen en vormen. Ontwerpen doet ze vooral op gevoel en dat gaat haar heel goed af.’

liesbeth@studiobosgra.nl

Werkwijze

Van start tot eindresultaat doorlopen we met elkaar een proces. Gelijkwaardig, creatief en met aandacht zijn hierin onze kernwoorden.

#1 Goed gesprek
Goede samenwerking begint met een goed gesprek. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, we stellen prikkelende vragen en vormen zo een beeld van je wensen. Als je wilt, kunnen we je voor het gesprek een lijstje met onze vragen mailen. Dat dwingt je om na te denken over je koers en voorkomt dat het gesprek alle kanten uitgaat.

#2 Samenwerkingsvoorstel
Je ontvangt van ons een helder samenwerkingsvoorstel waarin we schrijven wat we gaan doen, wat de kosten zijn en welke opties je eventueel nog meer hebt. Ook maken we een planning van het traject. Als je het er helemaal mee eens bent en je akkoord hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag.

#3 Ontwerpfase
Je ontvangt van ons een digitale proef van het ontwerp of we nodigen je uit voor een presentatie in onze studio. Komt dat niet goed uit, dan komen we jouw kant op. We bespreken wat je van het ontwerp vindt. Zijn er wijzigingen, dan ontvang je een nieuwe proef. Na goedkeuring ronden we de ontwerpfase af.

#4 Eindresultaat
Afhankelijk van het proces, het traject en jouw wensen ontvang
je het ontwerp. Liever direct aanleveren bij de drukker? Geen probleem. Ook kunnen wij je geheel ontzorgen en het drukproces verder voor je begeleiden.

#5 Tot slot
Na afronding van de opdracht ontvang je de factuur. Omdat we eventuele meerkosten van tevoren met je hebben besproken, kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Ben je geïnteresseerd?

Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking

Contact

Studio Bosgra en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. We zetten ons graag in voor een groene en sociale samenleving.

• Deelnemer aan het Baarns Klimaat Akkoord.
• Studio Bosgra compenseert jaarlijks zijn Co2 uitstoot sinds 2007.
• Initiatiefnemer Escher Beleefcentrum in Baarn.
• Samenwerking in het kunstproject Leven in Vorstelijk Baarn.