Samen kom je verder

Hoe kunnen we elkaar versterken? Houd je net als wij van samenwerken?

Wij kunnen veel, maar lang niet alles. Bovendien houden wij van teamwork. Daarom zoeken wij de samenwerking bewust op. Het is niet alleen inspirerend en leuk om kennis, ervaring en creativiteit uit te wisselen, het leidt ook vaak tot een beter eindresultaat.

Wij werken graag samen met:

• Sprekend beeld, Hilde Sneep www.sprekendbeeld.nl
• Himel websiteontwikkeling, Siebe Dijkstra www.himel.nl
• Webheld websiteontwikkeling, David van Diepen www.webheld.nl
• Practicum Printmanagement Soest www.practicum.nl

Studio Bosgra:

• direct contact met de creatieven
• ontwerpersduo > 1+1= meer
• centraal gelegen en goed bereikbaar
(maar lastig parkeren…)
• samenwerken en kennis delen

Lokaal ondernemerschap

Naast samenwerken met professionele vakmensen werken we ook graag mee aan eenmalige projecten en met plaatselijke organisaties. Zo verbinden we onze kennis en creativiteit met – en leveren we een zinvolle bijdrage aan – de sociale samenhang van Baarn. Dit wordt ook wel lokaal ondernemerschap genoemd.

Bel of mail voor een constructieve samenwerking!

Voorbeelden van lokale projecten

Historische Kring Baerne
In samenwerking met de HKB heeft Studio Bosgra een verjaardagskalender ‘Baarn toen & nu’ samengesteld, ontworpen, gefotografeerd en geproduceerd. De kalender is te koop op deze site, bij boekhandel Den Boer en bij de HKB.

Leven in Vorstelijk Baarn
Van september 2016 tot en met april 2017 liep het kunstproject Leven in Vorstelijk Baarn. Samen met Hilde Sneep en Marlies Wegerif gingen wij op zoek naar de verhalen van de inwoners van Baarn. Bekijk het resultaat van dit project in het e-boek.

Stichting Baarn/Escher
Eind 2017 ontstond bij Johan het idee om in de winkelstraat van Baarn een gebouw uit het werk van M.C. Escher te realiseren. Samen met Bert Kranendonk van Kexcom werkte hij de plannen verder uit. Inmiddels is het Escher Beleefcentrum een van de drie nieuwe initiatieven van Stichting Baarn/Escher. Lees meer

Sponsoring
Studio Bosgra is sinds 2009 sponsor van het Concertkoor Baarn. Het koor geeft muzikaal hoogstaande uitvoeringen en Studio Bosgra creëert in het ontwerp van de website, posters, programmaboekjes en nieuwsbrieven dezelfde uitmuntende uitstraling. www.concertkoorbaarn.nl