WERKWIJZE2018-09-26T19:33:01+00:00

Werkwijze

1) Goed gesprek

Studio Bosgra houdt van samenwerken en een goede samenwerking begint met een goed gesprek. We luisteren aandachtig naar jouw verhaal, we stellen prikkelende vragen en vormen zo een beeld van je wensen. Als je wilt, kunnen we je voor het gesprek een lijstje met een aantal vragen mailen.

2) Samenwerkingsovereenkomst

Je ontvangt van ons een helder samenwerkingsvoorstel waarin we schrijven wat we gaan doen, wat de kosten zullen zijn en welke opties er eventueel nog meer zijn. Ook maken we een planning van het traject. Als je het er helemaal mee eens bent en je akkoord geeft, start de opdracht.

3) Ontwerpfase

Je ontvangt van ons een digitale proef van het ontwerp of we nodigen je uit voor een presentatie in de studio. We bespreken wat je van het ontwerp vindt. Wanneer er wijzigingen in het ontwerp nodig zijn, ontvang je een nieuwe proef. Na jouw goedkeuring ronden we de ontwerpfase af.

4) Eindresultaat

Afhankelijk van jouw wensen, ontvang je het ontwerp of leveren we het aan bij de drukker en begeleiden wij het drukproces. Na afronding van de opdracht ontvang je de factuur.

contact
Bel of mail wanneer je een prettige samenwerking zoekt!
contact