Samenwerking

Samen kom je verder

Wij kunnen veel, maar lang niet alles. Bovendien houden wij van teamwork. Daarom zoeken wij de samenwerking bewust op. Het is niet alleen inspirerend en leuk om kennis, ervaring en creativiteit uit te wisselen, het leidt ook tot een beter eindresultaat. Wij werken graag samen met:

• Sprekend beeld, Hilde Sneep www.sprekendbeeld.nl
• Himel websiteontwikkeling, Siebe Dijkstra www.himel.nl
• Webheld websiteontwikkeling, David van Diepen www.webheld.nl
• Practicum Printmanagement Soest www.practicum.nl

Leven in Vorstelijk Baarn

logo_LiVB-60Van september 2016 tot en met april 2017 liep het kunstproject Leven in Vorstelijk Baarn. Samen met Hilde Sneep en Marlies Wegerif gingen wij op zoek naar de verhalen van de inwoners van Baarn. Bekijk dit project via de website of de Facebookpagina.

Stichting Baarn/Escher

Eind 2017 ontstond bij Johan het idee om in de winkelstraat van Baarn een gebouw uit het werk van M.C. Escher te realiseren. Samen met Bert Kranendonk van Kexcom werkte hij de plannen verder uit. Inmiddels is het Escher Beleefcentrum een van de drie nieuwe initiatieven van Stichting Baarn/Escher. Lees meer

Sponsoring

Studio Bosgra is sponsor van het Concertkoor Baarn. Het koor geeft muzikaal hoogstaande uitvoeringen en Studio Bosgra creëert in het ontwerp van de website, posters, programmaboekjes en nieuwsbrieven dezelfde uitmuntende uitstraling.
www.concertkoorbaarn.nl

logo CKB

contact
Bel of mail voor een constructieve samenwerking!
contact