JOHAN & LIESBETH2019-11-04T11:55:52+00:00

Johan & Liesbeth

Bij Studio Bosgra werken twee ontwerpers. Je bent dus verzekerd van een dubbele dosis vakkennis en originaliteit, want Johan en Liesbeth werken nauw samen, versterken elkaar en komen zo tot de beste creaties.

Johan Bosgra

Johan heeft ruim 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Hij is breed geïnteresseerd en hij volgt de ontwikkelingen van de technische aspecten van het vak op de voet. Johan is een betrouwbare gesprekspartner en deelt graag zijn kennis. Zijn creativiteit en verwondering combineert hij met zijn passie voor techniek, dit levert vaak originele ontwerpen op. Johan houdt van fotograferen en na het werk staat hij het liefst op de skeelers in de Eempolder, in Friesland of langs het IJsselmeer.

Liesbeth van Nieuwkasteel

Liesbeth geniet van de uitdaging om klanten blij te maken. Zij weet hen dan ook steeds te verrassen met haar ontwerpen waar kleur, frisheid en diversiteit vanaf spat. Liesbeth heeft haar sporen in het vak ruimschoots verdiend. Ze is nieuwsgierig en heeft een scherp oog voor detail en een voorliefde voor bijzondere typografie. Haar inspiratie haalt zij uit de eigenheid van mensen, symbolen en vormen.  Ontwerpen doet ze op gevoel, en het is voor haar ook passen en meten, puzzelen, zoeken en vooral spelen!

contact
Bel of mail om kennis te maken met Johan en Liesbeth.
contact
Brede interesse, technische kennis en ervaring resulteren in verrassende ontwerpen.
Typografisch het verschil tussen ‘gewone’ en ‘speciale’ resultaten.